in

Ovo je devojka sina Voje Brajovića! Vukota godinama u stabilnoj vezi sa lepom Vesnom (FOTO)

Sin Voje Brajovića, Vukota Brajović (42), otkrio je kako je osvojio dugogodišnju izabranicu i šta mu se na njoj najviše dopalo.

Vukota je godinama u stabilnoj vezi sa lepom Vesnom Filipović. I na njenom i na njegovom profilu dele zajedničke fotografije, često sarađuju u oblasti mode i druže se sa poznatim ličnostima. Kao na početku veze, srca ne manjka u komentarima i čini se da su jedno drugom najveća podrška.


Pročitajte još: Venčanje Bruklina Bekama iz prve ruke: Verenica Nikola “ZAZIRE” od haljine mame Viktorije (FOTO)


Da je sve kako treba i da je vreme za novi korak, potvrdio je i Vukota za Stori: 

Određeni mediji vide vas kao zavodnika, a vi ste šaljivo izjavili da ste jedva uspeli da zavedete i vašu devojku. Da li ste ikada bili zavodnik?

– Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj koji se dopada ženama ili onaj koji se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Stvari, iako deluju komplikovano, zapravo su vrlo proste: čovek treba da prati svoj instinkt i neće pogrešiti. S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka – večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini!


Čime se bavi vaša lepša polovina i kako najradije provodite zajedničko vreme? Čime vas je ona osvojila, a čime zadržala?


– Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni! A odgovor na drugo pitanje – dugim nogama, nežnošću i smislom za humor (smeh)!


Vesna inače ima istančan modni ukus i njen Instagram profil je prepun odličnih odevnih kombinacija.  


Budući da voli Francusku i njihovu kulturu, sudeći po slikama sa profila, ni ne čudi što je Vesna pokupila i par trikova francuskinja kada je oblačenje u pitanju. Jednostavno odevanje uz šik komad, dobija potpuno novu dimenziju.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU