in

Ovnovima NEOPHODAN ODMOR, Vage UMORNE OD ČEKANJA

Ovnovima NEOPHODAN ODMOR, Vage UMORNE OD ČEKANJA

Ovan

Angažovani ste na više strana. Bez obzira na to što naporno radite, vi u tome i uživate. Povedite računa o svojoj fizičkoj kondiciji, jer, neuredan život i premor uzimaju maha. Ukoliko se ne zaustavite, predstoji vam ozbiljan pad energije i prehlada.

Bik

Raspoloženi ste za rad, puni ste energije i elana. Ipak, s druge strane, imunitet vam je u padu. Možda je dobar trenutak da kvalitetno predahnete i poradite nešto na temu svog zdravlja, pre u protivnom bi gadan grip mogao da vas savlada.

Pročitajte još: HOROSKOP ZA VIKEND: Lavovi treba da se PRIMIRE SA BURNIM REAKCIJAMA, jedan znak očekuju lepa dešavanja na LJUBAVNOM POLJU

Blizanci

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

Rak

Uz pomoć člana porodice zadržaćete optimizam iako je činjenica da je situacija ozbiljna. Ukoliko je vaš posao vezan za nešto kreativno, moguć je pozitivan pomak. Potrudite se da završite sve današnje zadatke kakobiste izbegli neprijatnosti.

Lav

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posledugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

Devica

Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja sa ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik.

Vaga

Umorni ste od čekanja. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive.

Škorpija

Mislite da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Pročitajte još: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde donose 2023. godine

Strelac

Bavite se novim načinima poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima sebavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima manifestovaće seprvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre roka. Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Tražite način kako biste opravdali razloge zbog kojih se nalazite jošuvek na mestu s koga su mnogi vaši saradnici odavno otišli. Trud će bitinagrađen ali zbog preterane želje da nešto isterate do kraja, rezultat vam na kraju postaje nebitan.

Vodolija

Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjimdatumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo kojim ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju.

Ribe

Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima vaše porodice. Ovo bi vam značajno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je, možda, u proteklom periodu potajno mučilo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU