in

Ovan dobija poziv za izlazak; Rakovi izbegavajte troškove

Ovan dobija poziv za izlazak; Rakovi izbegavajte troškove

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 12. maj

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Fokusirani ste na dom i porodicu, a ako se bavite samostalnim poslom, povedite računa o dokumentaciji i šta se s kim dogovorate. Pozicija vašeg vladaoca Plutona upozorava da izbegavate svađe sa ženama. Strelac vam šalje poziv za izlazak.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Sa četiri planete u vašem znaku, popularni ste i omiljeni u društvu suprotnog pola ali pazite kome poklanjate poverenje. Nije trenutak za sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora, naročito ako se bavite kreativnim poslom. Dopada vam se jedan Jarac.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Mesec u kući novca pravi napet aspekt vašim vladaocem Merkurom, zbog čega ste skloni pogrešnim zaključcima. Novac vam stiže preko poslova sa velikih udruženja i organizacija, kontakata sa strancima i prijatelja. Vodolija misli na vas.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u trigonu sa Neptunom donosi vam zaradu preko zajedničkog posla sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Izbegavajte nepotrebne troškove i rasprave sa ženama u večernjim satima. Dopada vam se jedan harizmatični Jarac.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca blizu Venere donosi vam popularnost u društvu, ali budite oprezni u kontaktu sa osobama kojima se dopadate. Bračni ili dugogodišnji partner želi da vam nametne svoje stavove kada je reč o zajedničkoj odluci.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Dogovarate se o zajedničkom poslu sa prijateljima ili osobama koje žive u inostranstvu, naročito ako se bavite izdavaštvom ili zanimanjem u vezi sa obrazovanjem, putovanjima. Stara simpatija stiže sa puta i želi da vas vidi. Glavobolja.

 VAGA (23. 9 – 22. 10)

Novac može da vam pristigne preko finansijskih transakcija, sponzorskih ugovora, naslednog prava. Slobodnim Vagama može da se udvara harizmatična, ali pomalo opasna osoba, dok zauzete očekuju rasprave sa partnerom i ljubomorne scene.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Vaš vladalac Pluton u napetom aspektu sa Mesecom donosi vam izazov na finansijskom planu. Spremni ste da se angažujete na projektu koji ima veze sa porodičnom delatnošću. Moguć put u inostranstvo sa ljubavnim partnerom.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera podstiče vašu ambiciju i kreativnost, a novac stiže preko poslova u vezi sa turizmom, nekretninama, transportom. Iritira vas partnerovo ponašanje, a slobodni Strelci prihvataju poziv za izlazak od Ovna.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Pozicija Meseca u sedmoj kući donosi vam dogovor sa ljubavnim ili poslovnim partnerom o realizaciji zajedničkog projekta. Izbegavajte rizične novčane transakcije predveče. Rak misli na vas, a Bik vam šalje poziv za izlazak.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući posla pod uplivom Neptuna iz kuće novca, donosi vam uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina, ugostiteljstva, turizma, pružanja usluga. Vanredni troškovi u večernjim satima. Jedan Blizanac privlači vašu pažnju.

 RIBE (20. 2 – 20. 3)

Harmoničan aspekt između Meseca u polju ljubavi i Neptuna u vašem znaku, donosi vam prijatne trenutke sa voljenom osobom. Bićete uspešni ako se bavite naučnim radom, zanimanjem koje zahteva kreativnu crtu ili ima veze sa sportom.

BONUS VIDEO