in

Ovako nešto nisam mogla ni da zamislim

Ovako nešto nisam mogla ni da zamislim

Pevačica Jelena Tomašević nastupaće u Beogradu sa čuvenim svetskim tenorom Andreom Bočelijem. Jelena rad poznatog Italijana prati od malih nogu a sada je dobila priliku i da podeli scenu sa njim.

 – Neizmerno se radujem tome što ću pevati sa Andreom Bočelijem i sve mi zaista izgleda kao san. Najveća sreća je u tome što znam da će se taj san ostvariti, jer kada sam počinjala karijeru nisam mogla ni da zamislim da ću jednog dana stati rame uz rame sa tako velikim umetnikom čiji rad odavno pratim i poštujem. Sigurna sam da ćemo se svi nezaboravno provesti i jedva čekam petak – ističe Jelena za Blic i dodaje.

Foto: Ata images

-Ovo je zaista divan period u mojoj karijeri i zbog toga sam odlučila da svojoj publici poklonim spot za moju najnoviju pesmu „Ne žalim“, u kojoj će, nadam se uživati tokom leta, a onda se na jesen vidimo sa novim pesmama koje s velikom ljubavlju pripremam za svoj treći studijski album, otkrila je pevačica koja je ekranizovala numeru koju je izvela na festivalu “Skale”, a sada ju je snimila u dve verzije, kao baladu i brži ritam.

Pročitajte još: Ceca sva u šljokicama: NJen nastup oborio sve rekorde, a ona sijla celo veče (FOTO)


Podsetimo, koncert Andree Bočelija održaće se u petak 22. jula u Boegradu, sa početkom u 21:30 časova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU