in

Ovaj GLUMAC je dečko poznate VODITELJKE (FOTO)

Voditeljka “Slagalice” Marija Veljković objavila fotografiju sa izabranikom na svom Instagram profilu

Što se tiče ljubavnog života poznate voditeljke, mediji su u poslednje vreme prenosili razne informacije. Mnogo se pričalo o navodnoj aferi sa kaskaderom Urošom Ćertićem, zbog čega je pukao njen brak sa arhitektom Milanom Milovanovićem sa kojima ima troje dece.

Čak se pričalo i o tome da je ona sa kaskaderom bila u tajnoj vezi pola godine, dok je još uvek bila udata. Međutim, ona je stavila tačku na ove pretpostavke i objavila fotografiju sa glumcem Rastkom Jankovićem na svoj Instagram profil.

Pročitajte još: Ovako je Petar Mitić proslavio rođenje sina: Pevač otkrio ko ga je prvi iscepao (FOTO)

U opisu fotografije je pisalo “Hvala za ljubav i podršku”, a komentari su se nizali jedan za drugim.  “Prelep par”, “Dve predobre i kulturne osobe”, “Imaš pravo da budeš srećna”, “Baš ste lepi i srećni” bili su samo neki od njih.

 


Par je krio svoju ljubav od očiju javnosti, kako ne bi narušili svoju intimu i kako bi u istoj uživali. Međuti, ipak su odlučili da obelodane da su zajedno. 

Glumac je tri godine bio u vezi sa pevačicom Jelenom Lalović, dok se voditeljka razvela od Milana Miladinovića sa kojim ima dve ćerke i sina.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU