in

Ova tri tipa žena muškarci uvek IZBEGAVAJU

Nisu samo žne te koje biraju svoje partnere i traže im mane. I muškarci su ti koji imjau svoje zahteve i tačno znaju šta ne žele od svoje partnerke.

Pročitajte još: Imaju posebnu simboliku: Deset prelepih imena za JESENJE BEBE

Donosimo vam tri tipa žena koje muškarci uvek izbegavaju.

Šefica

Ova žena su muškarcima izuzetno naporne i doživljavaju ih kao da im je šefovanje zapisano u DNK. U početku će im se to činiti slatkim, kada se počne osećati kao dečak u školi kom učiteljica govori šta mora da uradi, brzo će pobeći.

Pročitajte još: Ovo su frizure koje daju VOLUMEN: Ako imate TANKU KOSU, ošišajte se OVAKO (FOTO)

Tračara

Ova žena je poput žute štampe u očima muškaraca. Voli da ogovara i razgovara o drugim ljudima. U početku će se činiti kao zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju se muškarci počnu pitati  šta o njemu govori iza leđa.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

“Spasiteljka”

Ova žena svuda vreba. Ona je vrsta žene od koje svaki muškarac želi da pobegne pod svaku cenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi da ga promeni i spasi od samoga sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov muzički ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bednih izbora jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično beži glavom bez obzira.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU