in

Ova PONAŠANJA PARTNERA su “crvene zastavice”

Početak romantične veze se s razlogom često naziva “faza medenog meseca”. Lep je osećaj novog, upoznavanja i pozitivnih stvari koje to donosi.

Kada je sve novo i uzbudljivo, prirodno je videti samo pozitivne stvari i odbaciti crvene zastavice kao ništa strašno. Naravno, svako ima mane, tako da ne možemo da očekujemo da naš partner bude savršen, ali postoje određene stvari na koje treba da obratimo pažnju i ne treba da ih zanemarimo.

Na primer, ako osoba pokazuje određena ponašanja u prva tri meseca veze, to može da bude pokazatelj da se veza u budućnosti neće odvijati na pravi način.

Pročitajte još: Kome teže pada samoća, muškarcima ili ženama?

Pazite na ove crvene zastavice

Prvi savet je da obratite veliku pažnju na to kako se vaš potencijalni partner odnosi prema drugim ljudima. Na primer, mnogo govori o karakteru osobe ako je nepristojna i snishodljiva prema ljudi iz okoline.

Još jedan veliki znak upozorenja je ako osoba sa kojom izlazite pokušava da stvori distancu između vas i vaših prijatelja i članova porodice.

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI: Ono što prvo ugledate na 3 slike, govori mnogo o vašoj TRENUTNOJ SITUACIJI (FOTO)

Pitanja poverenja i neopravdane sumnje su takođe crvene zastavice. Čak i ako je vaš novi partner bio izdan u prethodnoj vezi, nije u redu da projektuju svoje probleme sa poverenjem na vas i čini da se osećate kao da niste vredni njihovog poverenja. To je nešto na čemu treba da rade na sebi pre nego što uđu u novu vezu, pište The List.