in

Otišao je na kontrolu vrata i otkrio uvećanje

Čuveni glumac, Svetislav Goncić, otkrio detalje o zdravstvenim problemima.

Glumca Svetislava Goncića (61) svi pamte po ulozi Časlava Marjanovića Čarlija u seriji “Srećni ljudi”, a o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

Poslednjih godina mogli smo da ga vidimo u ostvarenjima “Istine i laži”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Naša mala klinika” i tako dalje, a iako ga gledamo kao vrsnog glumca, malo je poznato da je strastveni ljubitelj motora i da na njima obilazi celu Evropu.


“Davne 1975. otac mi je ostvario san, kada mi je kupio prvi motor. Danas po gradu vozim skuter, ali imam i jaču mašinu, koju koristim za putovanja. Obišao sam celu Evropu na dvotočkašu, a najdalje sam stigao do juga Italije. Vožnja motora je uvek uživanje, jer nije bitna destinacija, već samo putovanje. Imao sam nekoliko nezgoda na putu, uglavnom zbog moje nepažnje. Ali kada sednete na motor, osnovna pravila su da nema stresa ni nerviranja, ali i da treba da budete odmorni i u dobroj formi”, rekao je glumac svojevremeno.

Pročitajte još: “IMALI SMO OZBILJNU KRIZU”: Nela Mihajlović je godinama u braku sa rođenim BRATOM koleginice (FOTO)

Svetislav se pre par godina susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, tačnije problemom sa štitnom žlezdom. On je o tome otvoreno govorio:

“Otišao sam na kontrolu vrata, na ehogram, i videli su da postoji neko uvećanje. Treba ići na redovne kontrole. Uvećanje je bilo, ali lekari u Drugoj hiruškoj, na Endokrinoj hirurgiji su sve sredili na vreme. Oni su sjajni”, govorio je Goncić.


Međutim, to nije jedini put kada je glumac završio na bolničkom lečenju. Pre dve godine je zbog korona virusa hospitalizovan u Zemunskoj bolnici. Devet dana je bio pod konstantnom lekarskom pažnjom, a kada je izašao otkrio je da mu ni u jednom trenutku nije bilo svejedno da leži tamo.

“Bio sam uplašen. To je normalno i prirodno da se čovek uplaši u takvim situacijama. Velika anksioznost, mislite o svojim najbližima. Bio sam u onoj manje rizičnoj grupi, a posle bolnice sam bio u izolaciji. Nije se odrazilo na moje članove porodice. Dani u bolnici bili su naporni za mene, međutim hvala zdravstvenim radnicima i medicinskom osoblju Zemunske bolnice koji su činili sve da nam olakšaju, pomognu i prate nas u svakom trenutku, da bi nažalost ovo što se dešava mnogima mnogo lakše prošlo”, rekao je glumac koji najviše vremena voli da provodi van Beograda, u Despotovcu, gde ima porodičnu kuću i gde sa suprugom i mlađom ćerkom vrlo rado uživa u čarima prirode.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO: