in

Očistite organizam i sačuvajte PLUĆA od teških metala iz ZAGAĐENOG VAZDUHA

Udišući vazduh u kome se sadrže sitne čestice metala i opasnih isparenja direktno unosimo otrove u naše organe…

Toksine ne možete izbeći zato što su svuda oko vas. Čak ni Eskimi i novorođenčad nisu izuzetak od ovog pravila. Greenpeace istraživanja su pokazala da preko pupčane vrpce majke na svoje bebe prenose toksine. Od majki na bebe bilo je preneseno oko 287 vrsta toksina, uključujući i živu.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ – Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Toksini i teški metali zagađuju vodu, vazduh i hranu. Kada uđu u naš organizam, teški metali se gomilaju u organima, tkivima i kostima. Telo ne može samo eliminisati teške metale i potrebna mu je dodatna pomoć.

Nakon černobiljske katastrofe zeolit se  koristio u svrhu sprečavanja kontaminacije vode radioaktivnim supstancama…

Zeolit kao najpoznatiji detoksikator

Zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti apsorpcije otrova, zeolit je na glasu kao najbolji poznati detoksikator. Nakon černobiljske katastrofe zeolit se  koristio u svrhu sprečavanja kontaminacije vode radioaktivnim supstancama. On je prirodni jonski izmenjivač, pa uspešno čisti organizam tako što iz tela uzima pozitivno nabijene čestice toksina i vezuje ih unutar rešetkaste strukture. Deluje tako što čisti organizam od pogubnog uticaja organskih i hemijskih toksina, prvenstveno od teških metala poput olova, arsena, žive, nikla, hroma i drugih metala.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

NJegovo svojstvo odličnog uklanjanja toksina posebno se dobro odražava na poboljšanje rada nervnog sistema. Na temelju brojnih kliničkih istraživanja sprovedenih širom sveta, utvrđeno je da zeolit u velikoj meri olakšava neprijatne nuspojave hemoterapije i zračenja,  povraćanje, mučninu, gubitak apetita i težine, pa samim tim omogućava brži oporavak.

Osim antioksidacionog dejstva, zeolit se pokazao i kao dobar dijetetski suplement, jer sadrži obilje minerala – kalijum, kalcijum, magnezijum, natrijum…

Zeolit pomaže organizmu tako što vezuje i neutrališe slobodne radikale, reguliše Ph vrednost (kiselost) u krvi. Osim antioksidacionog dejstva, zeolit se pokazao i kao dobar dijetetski suplement, jer sadrži obilje minerala – kalijum, kalcijum, magnezijum, natrijum. Kao takav predstavlja značajan dodatak zdravoj ishrani. LJudski organizam svakodnevno napada desetine hiljada slobodnih radikala. Slobodni radikali su nestabilni molekuli koji lako reaguju sa drugim jedinjenjima u svojoj okolini.

Pročitajte još: NJihov slučaj obišao planetu: Blizanci rođeni u dve različite godine

Opasni su jer narušavaju ravnotežu uzimajući elektrone drugih molekula. Stabilni molekuli stvaraju slobodne radikale, pri čemu se zdrave ćelije oštećuju. U ćeliji napadnutoj slobodnim radikalima dolazi do narušavanja strukture proteina, oštećenja DNK, a na kraju čak i do njene smrti. A upravo ovi poremećaji na ćelijskom nivou dovode do nastanka najrazličitijih bolesti – pojave tumora, bolesti srca i krvnih sudova, jetre, dijabetesa, autoimunih oboljenja.

Zeolit je jedan od preporučenih antioksidanasa, jer se pokazalo da uspešno čuva struktura organizma, ukoliko se poštuju uputstva pravilne primene.

Da bi se predupredile ovako ozbiljne posledice delovanja slobodnih radikala, poželjno je kroz ishranu ili dijetetske proizvode, unositi prirodne antioksidanse koji sprečavaju dalja oštećenja. Zeolit je jedan od preporučenih antioksidanasa, jer se pokazalo da uspešno čuva struktura organizma, ukoliko se poštuju uputstva pravilne primene.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU