in

Nosi dizajnersku garderobu od 56.000 evra, jede iz Tifani činije i vozi Lamorgini (FOTO)

Alina Majkls, 32, iz Sidneja, Australija, razmazila je svog psa Koko do maksimuma uz Tifani činije za hranu i raskošnu godišnju tematsku rođendansku zabavu koja košta više od 4.000 evra

Upoznajte psa sa garderobom vrednom više od 56.000 evra i minijaturnim Lamborginijem u kome može da se krećete.

Sedmogodišnja Koko svakodnevno se suočava sa izborom šta da obuče, sa Luj Vitonom i Guči garderobom koja vise u njenom ormanu i 14 različitih kreveta koje bira svake noći.

Ona je mešavina pekinezera i pudlice i ima preko 100 tutua za poziranje i svakog meseca dobija poslastice, igračke i odeću u vrednosti od 400 evra.


Ovo srećno štene se ne oblači samo da bi impresioniralo – ona i jede sa stilom, iz Tiffani and Co psećih činija koje koštaju 163 evra svaka.

Pročitajte još: Kako izabrati odgovarajućeg kućnog ljubimca? Na ove stvari morate da obratite pažnju

Vlasnica Alina Majkls (32) iz ​​Sidneja u Australiji čini Kokov rođendan najvećim događajem u godini i troši više od 4.000 evra na ekstravagantnu tematsku žurku.


Alina je rekla: „Koko je moja krznena beba; ona zaslužuje svet. Potrošila sam hiljade u ovom trenutku, ali jednostavno volim da je oblačim u odevne predmete koje volim. Ona ima haljine, džempere, remenje, ogrlice i cvetne krune. Ima oko 500 ili više stvari u svojoj garderobi. Ona ima ogrlicu Tiffani and Co u vrednosti od 312 evra, kao i kupaći ogrtač Versaće od 140 evra i Guči leptir mašnu koja košta 112 evra. Pošto je pomalo Instagram zvezda, dobro je poznata po svojim objavama, ima oko 100 tutua u nizu boja poput roze, plave, ljubičaste i narandžaste. Izgleda fantastično u jarkim bojama, ali ja volim da je oblačim u roze stvari.”


Kokoina garderoba takođe ima kragnu Luj Viton i olovni set koji koštaju 570 evra i Barberi džemper od 140 evra.


Pored svoje četiri garderobe, koje vrede više nego dvostruko od garderobe njene vlasnice, Koko ima i nekoliko igračaka, razne sponzore brenda i ružičasti Lamborgini u kome pozira.

Alina je rekla: „I ja ponekad volim da se slažem sa Koko, pa ću kupiti komade kaftana da joj napravim odeću koja odgovara mojoj.”

NJene tematske rođendanske zabave su glavni događaj godine, sa nekoliko poznatih kučića na Instagramu.

„Kokoine žurke zahtevaju mnogo planiranja; ja pokušavam da počnem da štedim od prethodne godine sa temom na umu“, rekla je Alina.


„Za njen 7. rođendan ove godine uradila sam balerina/ružičastu devojačku temu. Imali smo profesionalnu balerinu koja je plesala u džinovskoj lopti, duvača balona koja je došla i napravila balone za pudlice za sve prisutne pse i ljude i štand za fotografije. Imala sam personalizovanu kokosovu vodu i sto za hranu za ljude, kao i dosta poslastica i tanjira za deserte za pse.”

„Svi ljudi i psi došli su obučeni u tutue ili haljine kako bi se pridržavali teme, i svi su otišli ​​kući sa besplatnim kesama za poslastice u vrednosti od 170 evra, sa poslasticama, proteinskim prahom, vaučerima i igračkama, od kompanije koja sponzoriše Koko. “

Alina je dodala: „Svi vole da se doteruju za zabave moje Koko.”

Porodica i prijatelji su često šokirani koliko Alina troši na Koko, ali uprkos njihovoj zabrinutosti, Koko je veoma razmaženo jedinče “dete” Aline i njenog supruga Sarmena (39).


Alina je rekla: „Porodica i prijatelji definitivno misle da sam malo luda. Iako preterujem sa svojim psom, od njenih zabava do njene garderobe, osećam se kao da ne trošim više nego što bi to uradio roditelj.”

BONUS VIDEO: