in

“Nisam neki karakter za dijete”

“Nisam neki karakter za dijete”

Lepa glumica jednom prilikom otkrila je u čemu je tajna njene savršene figure koju održava decenijama

Dubravka Mijatović ove godine u decembru proslaviće svoj 54. rođendan. Uprkos godinama, glumica i dalje izgleda fantastično. Pažljivo bira uloge koje će igrati, intrvjue koje će davati, a pored toga ne pojavljuje se toliko često na događajima. Ona je svojevremeno otkrila kojih se to pravila pridržava i šta joj omogućava da i dalje sve fascinira svojim izgledom.

“Izgledam fenomenalno jer još nisam podlegla tim trendovima, a i još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala”, izjavila je jednom prilikom za medije.

Pročitajte još: IDU ZAJEDNO NA LETOVANJE: Ovo je razlog zbog kog će LUKAS i Sonja odmor provesti zajedno


Tom prilikom, lepa Dubravka otkrila je da voli da jede, ali i da zbog toga naporno vežba:

“Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali se trudim da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo, pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete”, rekla je lepa glumica tada.

Glumica je izjavila i da ju je majka naučila dosta o važnosti nege lica:

“Znam da sam od mame, gledajući je kako se sprema za posao, naučila da je nega jako važna za ženu, da se iz kuće ne izlazi bilo kako. Zbog sebe, naravno. I da nedostatak vremena nije izgovor za to”, otkrila je za portal “To sam ja” pre par godina.

Pročitajte još: DžONI DEP uslikan sa misterioznom crvenokosom devojkom: Da li je ovo nova izabranica poznatog glumca? (FOTO)

Tada je otkrila i da joj je važnija unutrašnja nega. Ne koristi društvene mreže, ne čita novine i ne gleda TV, kako i sama tvrdi:

“Pretpostavljam da je većini važnija spoljašnja nega, jer se ne sećam da me je iko ikada pitao kakve su mi misli, reči i osećanja, kada traže savet za izgled. Uglavnom se sve svede na kreme, a odustala sam od objašnjavanja da to nije suština. Nemam društvene mreže, ne gledam TV i ne čitam novine. To mi ne prija, troši me na neki besmislen način, prazni me. Želim da dan provedem drugačije, u kontaktu sa sobom, ljudima koje volim i poslom koji radim”, rekla je za pomenuti portal.

Pročitajte još: Svi su joj se smejali dok je pevala “Kent Li”, a danas je uspešna biznismenka koja vodi ozbiljan posao daleko od muzičke scene (VIDEO)


Godine joj ne smetaju i oseća se veoma dobro u svojoj koži:

“Ne vidim ništa nepoželjno ni loše u tom pitanju. Postoje mnoga nepoželjna, neumesna i neprimerena pitanja, a ovo, bar za mene, nije jedno od njih. Naprotiv, godine su moje, ja sam ih sticala, volim ih i zahvaljujući njima sada se osećam udobno i ležerno u svojoj koži. Zahvalna sam na svakoj godini u mom životu”.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU