in

” Nešto je prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine…”

Folk zvezda Dragana Mirković sprema pravi spektakl za svoju mnogobrojnu publiku, a pričala je o raznim temama i odgovorila na sva pitanja koja interesuju javnost.

Pevačica je odgovarala na pitanja i vezano za njen “zategnuti odnos” sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, pa rekla da se ona ne plaši nijednog pitanja, jer nikada ništa ružno nije rekla o Ceci.

– Ja stvarno ne znam u kakvim smo odnosima. Da vam budem iskrena, ja nemam pojma. Ja ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom i ne plašim se nijednog pitanja je to da ja nikada nisam ništa ružno rekla o toj ženi, evo ako neko zna, slobodno neka kaže. Na žalost, ona jeste. Nešto je prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine, ne znam zašto, čime izazvana i to mi je mnogo žao, jer to je bilo bespotrebno apsolutno. Verovatno je bila nervozna, mislim reći “Dobro veče” ne vidim da je to neki izazov da vas neko onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. – rekla je Dragana Mitrović za Srbijadanas.com.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU