in

Nekome će doneti NAGLO NAPREDOVANJE U KARIJERI, a nekome POVRATAK VELIKIH LJUBAVI IZ PROŠLOSTI

Kako je Jupiter planeta sreće svima će nam doneti duboke spoznaje, da iskoristimo propuštene poslovne i ljubavne šanse, a poneki da polože ispit koji im već duže vreme zadaje glavobolje! Ne treba da ga se “plašimo” kao retrogradnog Merkura, zagrlite ga i zaplešite sa najvećim benefitom horoskopa! Kako će se odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Vaša kalendarska godina je počela vašim horoskopskim znakom. Poprilično vas je na samom startu namučila. Vi ćete sa ovim retrogradnim Jupiterom da gurate napred, ponestaje vam snage ali vi ne odustajete. Osoba od poverenja vam kaže da prikočite. Poslušajte njen savet.

Bik

Vi se okrećete duboko sebi. Gomila misli vam prolazi kroz glavu… Sećate se nekih davno propuštenih šansi… polako… Jupiter vam sprema iznenađenje. Pojedini mogu da otputuju na daleku egzotičnu destinaciju.

Blizanci

Naglašeno vam je polje druženja, tj. komunikacije sa većim brojem ljudi, najpre iz poslovnig sveta. Propuštene poslovne prilike sada vam se vraćaju.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka DO JESENI čekaju VELIKE PROMENE: Moraće da donesu odluke koje će im promeniti život

Rak

Definitivno uspeh u karijeri! Jedino šta je potrebno je da verujete u sebe!

Lav

Odličan period za napredovanje u karijeri preko položenih sertifikata. Za mlađe Lavove odličan period za polaganje ispita kao i za završetek studija ili za doškolovavanje.

Devica

Odlično vreme za zaboravljene dugove. Sada vam taj novac prostiže. Stare ljubavi kucaju na vrata.

Vaga

Iskoristite ovaj period Jupiterovog retro hoda da ispravite sve probleme kako u ljubavnom tako i u poslovnom svetu.

Pročitajte još: Numerološke TAJNE: Evo koji PROBLEMI vas mogu očekivati u životu ako nemate ova slova u svom IMENU

Škorpija

Okrenite se sebi i svom telu, tj. zdravlju. Sada uvedite nove zdrave navike i benefiti će biti ogromni. Stari partner će vam pomoći u vezi vaše karijere.

Strelac

Ako želite da zatrudnite sada je najbolje vreme! Stara velika ljubav vam se vraća u život!

Jarac

Vama se obnavljaju stara prijateljstva. Ako ste planirali sada je vreme za renoviranje doma ili kupovina novog.

Vodolija

Sada je vreme da pokrenete svoj mali privatni biznis. Kroz vreme taj “mali” biznis postaje vaš najveći izvor primanja.

Ribe

Vama su zvezde spremile još jedan dodatni posao. Finansije vam se uvećavaju. Sada tražite povišicu na trenutnom poslu a ako tražite novi posao takođe tražite duplo veću platu! Srećno!

Bonus video:

 

 

Pratita nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU