in

“Ne sedim po salonima i ne gladujem”

Nina Seničar sa razlogom važi za jednu od najlepših dama na ovim prostorima, a u novembru će proslaviti 37 rođendan. Mnogi misle da ova lepa manekenka, glumica i voditeljka ne izlazi iz salona, ali istina je potpuno drugačija.

“Iskreno, retko idem na tretmane. Nemam živaca da sedim po salonima, mada bi verovatno trebalo da počnem da se raspitujem šta je najefikasnije. Volim dobru masažu, jaku, sportsku”, otkrila je za “Story”.

Zapravo, ona najviše voli da se neguje kod kuće, a ističe da preferira prirodne maske i pilinge:

“Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske”, rekla je lepa manekenka za magazin “Lena”.

Pročitajte još: NINA SENIČAR ponosna SRPKINJA: Nije zaboravila odakle dolazi, ispoštovala tradiciju na venčanju


Izuzetno vodi računa o zaštiti kože od sunčevog zračenja:

 “Otkad živim u Los Anđelesu, od sunca svakodnevno `bežim`. Nemam osetljivu kožu, ali ni sunce nije ono što je nekada bilo, pa zato moramo mnogo više da pazimo. Već neko vreme, pored uobičajenih krema s visokim zaštitnim faktorom, koristim korektor u stiku sa faktorom 30. Uvek ga imam u tašni, jer je vrlo praktičan i efikasan”, izjavila je jednom prilikom.

Pročitajte još: Bogdan nije preboleo CECU: Isplivao DOKAZ!

 

Što se tiče njene savršene figure i ishrane koje se pridržava, otkrila je da ne preskače obroke, kao ni da ne gladuje:

“Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim `pravu` hranu – ribu, jaja, povrće, voće… Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi”, rekla je svojevremeno.

Pročitajte još: ĐOKOVIĆ uživa na zasluženom odmoru: Snimak tenisera sa mora oduševio pratioce (VIDEO)


Međutim, Nina je otkrila da redovno vežba, tačnije svaki dan, te da vitku liniju duguje redovnoj fizičkoj aktivnosti:

“Svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju”, izjavila je Nina, te se lako može zaključiti koliko je disciplinovana.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU