in

”Ne mogu da živim uz ovaj pritisak”(FOTO)

”Ne mogu da živim uz ovaj pritisak”(FOTO)

Otac iz Pensilvanije postao je mega popularan, zbog svog iskrenog odgovora porodici na grupnom četu.

Tekstualna poruka Tomasa Dorazia, podeljena je na Tviteru od strane njegove ćerke Alison Dorazio, uz opis:

”Moj otac je ovo zaista poslao na naš grupni čet, plačem”.

”Ne mogu da držim korak sa pritiskom koji mi stvara da uvek moram da napišem ”LOL” ili Like ili stavim srce na svačije dosadne misli, slike ili zabavne stvari. Za sve buduće tekstove: Volim ih, smejem im se, ili mi se sviđaju, osim ako nisu loši, onda mi se ne sviđaju. U večnost. Ne mogu da živim sa ovim pritiskom,”napisao je ovaj otac iskreno koliko ga moderna tehnologija iritira. Ovim odgovorom pobrao je mnoge simpatije na Internetu.

On je iskrenim objašnjenjem da se od njega previše očekuje, u vidu ”lajkovanja svake poruke” i stavljanja raznih emodžija, rešio da stavi tačku i uputio poruku za ubuduće. Verovatno se tako mnogi osećaju u današnje vreme, gde se pored porodičnih, prijateljskih i poslovnih grupa, očekuje od nas konstantna interakcija, a to poekad može biti zamorno i opterećujuće.

Pročitajte još: Ćerka Lize Meri Prisli, Rajli Keug: Prekinula tišinu nakon majčine IZNENADNE SMRTI (FOTO)

NJegova ćerka Alison (23), izjavila je da u trenutku kada je otac poslao ovu poruku, ona, njena majka i sestra bile su usred slanja poruka i linkova. 

” Bile smo usred slanja gomile linkova za artikle koji su nam bili smešni”, rekla je u jednoj emsiji, ”i tog dana sam radila na jednom projektu pa sam slala slike, jer sam želela da naučim da šijem, i bila sam uzbuđena zbog toga”.

Foto: Facebook / Allison D’Orazio

Pročitajte još: Kako je izgledala prava VERA PEŠIĆ? Za njene sposobnosti se nadaleko čulo, ali kažu da joj je najveća GREŠKA bila to što se zaljubila (FOTO)

” On stvarno voli da učestvuje i interakciju, pa je osetio pritisak da mora da ”lakuje” svaku stvar ili reaguje na sve što šaljemo, pa je zato na kraju dana poslao takvu poruku”, objasnila je Alison.

Ona je još dodala da njen otac nije zaista napustio grupni čet, te da se ovom porukom više šalio na njihov račun. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU