in

Naša velika glumica glumila majku glumca (VIDEO)

Bred Pit jedna je od najvećih holivudskih zvezda, a malo ko zna da je davne 1988. godine igrao u filmu “Tamna strana Sunca” zajedno sa našom filmskom divom, Milenom Dravić, koja je tumačila lik njegove majke.

Film je snimljen u režiji Bože Nikolića, a Bred Pit, koji danas puni 58 godina, izabran je za ulogu Rika u krugu od 400 kandidata u Americi.

U ovom ostvarenju Bred Pit igra mladića Rika Klejtona koji pati od retke bolesti kože, gde se uči važnim životnim lekcijama. Majku mu glumi Milena Dravić pored koje se od ostalih naših glumaca pojavljuju i Gorica Popović, Sonja Savić, kao i mnogi drugi.

U očekivanju da će izlečiti bolesnog sina, američka porodica dolazi na Jadransku obalu. Mediteranski dani mladića koji ima retko oboljenje kože prolaze očekivano, sve dok zbog jedne devojke ne poželi da postane neko drugi.

Film je snimljen 1988. godine, ali je zbog izbijanja rata u bivšoj Jugoslaviji ostao nezavršen. Premijerno je prikazan tek 1997. godine.

Iako mu je danas rođendan, izvori bliski glumcu tvrde da ne planira spektakularnu rođendansku proslavu. Izvor je rekao da će slavni glumac samo ležerno da obeleži rođendan sa nekolicinom bliskih prijatelja, bez velike pompe.

Iza njega je vrlo teška godina, koju je obeležila bitka za starateljstvo nad decom koju ima iz braka s koleginicom Anđelinom Džoli.

“Situacija s decom je još uvek teška. Tako je kako je. Najvažnija su mu deca. Ali postoje procesi kroz koje morate proći”, dodao je izvor.