in

NAKON ŠTO MU JE PREMINULA SUPRUGA, TAŠTA JE ODLUČILA DA SE USELI KOD NJEGA: Ona brine o porodici

NAKON ŠTO MU JE PREMINULA SUPRUGA, TAŠTA JE ODLUČILA DA SE USELI KOD NJEGA: Ona brine o porodici

Njihova veza je bila kao iz snova, njihov brak se smatrao jednim od najjačih u Holivudu, a Nison nikada nije prestao da je voli. Lijam Nison izgubio je svoju ženu, Natašu Ričardson, u tragičnoj skijaškoj nesreći 2009.

Otkako je ostao bez voljene supruge, javno je govorio o dubokoj tuzi koju je osećao nakon njene smrti, a sada je priznao da mu Natašina majka, takođe čuvena glumica Vanesa Redgrejv, pomaže u roditeljstvu. 

Nedavno je poznata britanska glumica, koja je radila u pozorištu, na filmu i televiziji, napunila 86 godina. Nakon gubitka ćerke, održava i dalje lepu vezu sa Nisonom – oni imaju samo dobre stvari da kažu jedno o drugom. Nison uvek govori o njenom talentu i posvećenost glumi, a ona ga otvoreno hvali zbog njegove topline, kaže da je pristojna osoba.


Nataša Ričardson i Lijam Nison upoznali su se 1993. godine, radeći zajedno na jednoj predstavi u Dablinu, u Irskoj. Zaljubili su se i venčali naredne,1994. godine. Nison je otkrio da ju je „oteo“ dok je živeo u Australiji, a potom su dobili dva sina, Majkla i Daniela. Videlo se da je njihova međusobna povezanost izuzetno jaka, da njihova ljubav ne bledi s godinama.

Na nesreću, 2009. Nataša Ričardson je zadobila tešku povredu glave na skijanju, i preminula je nekoliko dana kasnije. Nison je to veoma teško podneo.


„ Razgovaram s njom svaki dan na njenom grobu. Često idem tamo, pa razgovaram sa njom kao da je ovde. Nije da mi ona ne odgovara.”

Njegova tašta mu pomaže da uskladi posao i očinstvo. O Nisonovoj porodici brine dobitnica Oskara, dok je on odsutan i spasava svoje voljene na ekranu od loših momaka.

Govoreći o bolu koji oseća nakon smrti svoje supruge, on je priznao da ga još uvek pritiska jedan poseban aspekt tugovanja, a to je nemogućnost da se čovek pripremi za tako nešto.

„ Misliš da ćeš zaplakati i završiti s tim. Ti praviš te planove, ali oni nikad ne uspeju. Pogodi te usred noći, pa pogodi i mene usred noći. Tada izlazim u šetnju. Osećam kao da mi nešto eksplodira u grudima, ali bude mi malo lakše“, kaže Nison.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU