in

Mladoženja izbacio majku i sestru sa venčanja

Mladoženja izbacio majku i sestru sa venčanja

Muškarac je bio primoran da udalji sa venčanja dve najbliže žene u svom životu

Objasnio je da su sve žene u njegovoj porodici poznate po tome što zbijaju šale i da se stalno međusobno zadirkuju.

Pročitajte još: ŽELI NAZAD: Bivši marinac koji je postao žena, želi da se vrati na staro i poručuje ”To je NAJVEĆA GREŠKA u mom životu” (FOTO)

– One su kao neka toksična jedinica zadirkivale i zafrkavale svaku novu ženu koja uđe u porodicu postavljajući joj ‘testove’ da bi videle da li ta nova žena zaslužuje da bude deo familije – otkrio je i objasnio da im je strogo zabranio da to rade njegovoj sadašnjoj ženi kada ju je upoznao. Ipak, njegova zabrana njima ništa nije značila i nastavile su tako da se ponašaju iza leđa ovog para.

Kada je to saznao, sve ih je naterao da joj se izvine, rekavši im da ih, ako to ne učine, neće pozvati na venčanje.

– Svi su se odmah izvinili i doneli poklone za moju ženu – napisao je on, a onda se približio dan večanja i stvari su eskalirale. One su rešile da se obuku u belo i da takve dođu na venčanje. Mislili su da je to super šala i da će takav potez biti završni test za verenicu. Hteli su da prate njenu reakciju. Na sreću, mladoženja je saznao za to pre same ceremonije:

– Brat me je upozorio pa sam najavio da ću ih sve izbaciti, uključujući i moju mamu, ako se bilo ko od njih pojavi u belom.

Kada se suočio sa članovima svoje porodice, uveravali su ga da to nije istina i da nikada ne bi tako nešto učinili, ali na dan njegovog venčanja svi do jednog su se pojavili u belom. Kada ih je video, rekao im je da moraju da napuste svadbu. Pošto je pokušao da izbaci mamu i tetku, one su to odbile, ali je mladoženja ostao nepokolebljiv.

– Pretio sam da ću preduzeti oštrije mere i moja mama je bila ljuta, govorila mi je da se sklonim, ali je nisam pustio unutra. Naterao sam je da ode dok su muškarci u porodici gledali zapanjeni. Moj tata je bio na mojoj strani i podržao me je – otkriva on.

Pročitajte još: Sa 10 godina imao je 192 kilograma, pa je smršao 107: Kako danas izgleda nekada NAJDEBLJI DEČAK NA PLANETI (FOTO/VIDEO)

NJegova mlada supruga je bila povređena postupcima njegove porodice i njihovom idejom o tome šta je „šala“, dok su žene u njegovoj porodici bile besne zbog izbacivanja.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU