in

Mirjana Karanović već 28 godina ne konzumira ove namirnice

Glumica Mirjana Karanović poznata je po brojnim ulogama i raznim filmskim i pozorišnim ulogama. Pojavila se u najpoznatijim ostvarenjima naše kinematografije poput “Porodičnog blaga”, “Stižu dolari”, “Bela lađa”, a sada je gledamo kao Miru Marković u seriji “Porodica”.

Nedavno je napunila 65 godine, ali ona izgleda daleko mlađe! Ali to je rezultat njene dugogodišnje upornosti i doslednosti.

Pročitajte još: Suzana Mančić prvi put javno progovorila o braku sa Grkom: “Lepo mi je, ali nešto nedostaje”

Mirjana je zbog problema sa štitnom žlezdom odlučila da potpuno promeni jelovnik i način života. NJena ranija ishrana zasnivala se na nezdravim namirnicama, ali vremenom je uspela da to potpuno iskoreni.

“Potpuno sam izbacila testa, žitarice, mahunarke, mlečne proizvode, a pošto ne jedem meso, živim od povrća i ribe. Dozvoljene su mi i semenke i suvo voće u ograničanim količinama“ otkrila je Mirjana za magazin Hello.

Priznala je da meso decenijama ne konzumira:

“Pre 27 godina sam prestala da ga jedem. Nikad ga nisam ni volela, a kad sam otkrila makrobiotičku ishranu, prešla sam na integralni pirinač i povrće“.

Međutim, nostalgično je priznala da joj najviše nedostaju testa, našalivši se da ponekad sanja burek.


 Osim ishrane, fizička aktivnost je sastavni deo održavanja njene linije. Na svom Instagramu profilu okačila je kako izgleda jedan njen trening.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU