in

MILICA TODOROVIĆ progovorila o porodičnim problemima i otkrila da li je izgladila odnose sa sestrom

Pevačica Milica Todorović nikada se nije libila da otvoreno priča o privatnim stvarima, posebno kada one već dospeju u javnost. Tako je bilo i ovog puta. Naime, ona je progovorila o porodičnoj drami kroz koju je prošla.

Pročitajte još: “NITI SE VIĐAMO SVAKI DAN, NITI STALNO PIJEMO KAFU!”

Pitali su je da li je izgladila odnose sa sestrom, obziorm na to, da ju je njen muž navodno opljačkao. Pevačica je rekla:

Milica otvoreno progovorila o problemu

– Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju – rekla je Milica za magazin “Story”.


Naime, kako su mediji pre par godina pisali, Milica je ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Kako se navodilo, ona je tada navodno pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 evra, koje je namenila za kupovinu stana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU