in

Milica Todorović otkrila kako je izgubila kilograme, iako se nije strogo prodržavala propisanog režima

Milica Todorović otkrila kako je izgubila kilograme, iako se nije strogo prodržavala propisanog režima

Kada je nedavno izbacila snimak u kupaćem, svi mediji su pisali o njenoj isklesanoj figuri

Milica Todorović dobila je koji kilogram viška tokom korone kada je trčanje sa nastupa na nastup i stresan život zamenila potpuno drugačijim ritmom. Više slobodnog vremena i maje aktivnosti uticali su na to da se lepa Milica, koju oduvek javnost pamti kao mršavicu, ugoji.

Kada je na svom Instagram profilu objavila video svima je bilo jasno da je pevačica radila na svom izgledu. Iako su mnogi pomislili da nije izlazila iz teretane situacija je bila malo drugačija.

“Trenutno ne treniram zbog toga što mi je leto baš radno i ‘živim na točkovima’ i nemam vremena za trening ali pre početka letnje turneje sam imala personalnog trenera i sa njim sam vežbala”, izjavila je za portal “Lepa i srećna”. Dodala je i da je oko ishrane zatražila pomoć nutricioniste.

Pročitajte još: ŽELJKO SAMARDžIĆ otkrio kako je nastao čuveni hit GRLICA: Marina Tucaković je znala naše razgovore da pretoči u najlepše tekstove


 

“Što se ishrane tiče, idem kod nutricionistkinje već par godina. Malo zabušavam i opustim se ali se brzo vratim na režim“, rekla je Milica l i otkrila da je za njenu besprekornu liniju ipak zaslužan dobar metabolizam “Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo”, bila je iskrena lepa pevačica. Nedavno je priznala problem koji ima većina žena:

“Stomak mi ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene”.

Harizmatična pevačica nikada nije kuburila sa viškom kilograma do svetske pandemije koronavirusa.

“Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam seksi. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam”, bila je sasvim iskrena.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU