in

Marina Tucaković je znala naše razgovore da pretoči u najlepše tekstove

Marina Tucaković je znala naše razgovore da pretoči u najlepše tekstove

Za Željka Samardžića ova pesma ima posebno značenje.

– Devedestih kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram. Meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem “šta su to našle u meni” i kaže ona: “Eto imam odličan naslov”- prisetio se pevač, a onda je progovorio o svom prvom velikom koncertu koji je održao u Crnoj Gori.

– Nikada neću zaboraviti svoj prvi veliki koncert u sportskoj hali u Podgorici. Okrenuo sam je telefonom i zamolio da pevaju što jače da ona čuje i da podelimo tu sreću – ispričao je Željko nedavno u emisiji “A sad malo mi”.

Pročitajte još: Stidi se što je snimila: Viki Miljković ovu pesmu NIKADA NE PEVA (TEKST PESME/VIDEO)

Marina je, sa njenim suprugom Futom, Željka Samardžića proslavila pesmom “Sipajte mi još jedan viski”, a kasnije i hitovima “Grlica”, “Slutim”, “Da me nije”.

– Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. “Sipajte mi još jedan viski” još od kad je objavljena zovem svojom “ličnom kartom”. Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti – izjavio je svojevremeno Željko.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU