in

Marija Šerifović objasnila zašto Verica nije došla na njen koncert

Marija Šerifović sinoć je održala koncert koji se dugo čekao.

Pevačica Marija Šerifović sinoć je održala veliki koncert u Beogradu, koji je samo prvi u nizu njenih koncerata zakazanih u srpskoj prestonici.

Juče je u prvim redovima bilo mnogih poznatih ličnosti, dok su mnogi primetili da u publici nema majke Marije Šerifović, čuvene pevačice narodne muzike Verice Šerifović.

– Rekla sam joj da ne dolazi. Kazala sam: “Majko, ne stvaraj mi pritisak, dođi na neki sledeći koncert”, želela sam da prvi koncert bude odrađen kako treba, da budem fokusirana – kazala je Marija, a potom uradila nešto što niko nije očekivao.

Pročitajte još: Milica Pavlović više nije ista: Pevačica se odlučila za drastične PROMENE za početak proleća (VIDEO)

– Mama mi je rekla da je ovu pesmu slušala dok se porađala. To mi je čudno s obzirom na to da se sa mnom porađala 17 sati. Al’ eto, sad ću joj ispuniti želju, da bude srećna majka. Sad ću pevati tu pesmu – rekla je Šerifovićeva, pa počela da peva numeru “Isn’t She Lovely”, Stivija Vondera, što možete čuti u nastavku.


Marija je sinoć, pred koncert, otkrila da li će uskoro ići u Ameriku, kao i da li će bodriti Konstraktu u Italiji.

– Imam i “Zvezde Granda” i svašta nešto, nije realno da u narednom periodu odem u Ameriku. Neću ići u Torino sa našom evrovizijskom predstavnicom, ali joj želim svaku sreću – kazala je tad Marija.