in

“Ma oni su crtani film”

“Ma oni su crtani film”

Popularni srpski glumac Miloš Biković u jednoj hrvatskoj emisiji otkrio je detalje o razvodu roditelja, koji su se razvodili čak dva puta.

– Ma oni su crtani film! Ja kada sam se rodio oni su već bili razvedeni drugi put, tako da nisam ništa “doživljavao”, samo sam se našao u tome. Oni su se zaista iskreno voleli, ali nisu znali jedno sa drugim, to je činjenica – rekao je glumac i dodao:

– To je sve bila lekcija za mene, da čovek mora da postoji sa tom osobom koju voli, da je to projekat, da je to rad na tome, odricanje i da čovek mora da se odrekne jednog dela sebe da bi mogao da započnje nešto sa nekim drugim – rekao je Biković.

Pročitajte još:Danijela Dimitrovska otišla na odmor: Pogledajte za koji stajling se opredelila u večernjem izlasku (FOTO)

Kada ga je voditeljka pitala da li možda u njegovom životu postoji osoba sa kojom je spreman na takav korak on je odgovorio diplomatski.


-Pa, mislim da ću odgovor na to pitanje imati onog trenutka kada mi se to desi – odgovorio je glumac.

Kada je u pitanju odnos sa rođenim bratom, Biković je puno puta za medije rekao kako je izuzetno vezan za brata Mihaila, koji se zamonašio.

Foto:ATA images

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU