in

Lav obara s nogu, Vaga šarmira sistematski, a jedan znak je KRALJ zaviđenja

Ovan privlači energijom, Lav pojavom, Vaga šarmom, a Škorpija seksipilom!

Pročitajte još: Venera u Vagi do 11. septembra donosi fatalne susrete i drastične PROMENE na poslu

Ovan

On će vas privući svojom ludačkom energijom! Oni su samouvereni i hrabri. Kada Ovan odluči da nekog zavede on to i uradi. Odlično znaju šta da urade da se osoba pored njih oseća opušteno. Jasno pokazuju svoje namere i emocije.

Lav

On će se potruditi da vas prilikom prvog susreta ostavi bez daha svojom pojavom. Onda sledi kraljevsko udvaranje koje obara s nogu. Lav je veliki zavodnik i u stanju je da skine zvezde s neba samo da bi vas šarmirao. Luksuzni restoran i čaša kvalitetnog vina su okruženje u kojem Lav dominira i pokazuje sebe u punom sjaju.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Vaga

Sa jednom rečenicom i neposrednim osmehom Vaga šarmira. Svestan je svojih kvaliteta i to obilato koristi. Ne postoji osoba koja nije pala na šarm i lepotu Vage. Ako i nisu savršeno lepi oni će uvek najlepše istaći na sebi i na taj način skrenuti pažnju. Provod sa Vagom je zagarantovan kao i šaputanje najlepših ljubavni stihova.

Pročitajte još: Kako deca uče prema horoskopu: Ovan i Lav su zvezde, a tri znaka će u učionici doživeti ŠOK

Škorpija

One ne obara s nogu prilikom prvog susreta. Ona vam daje svoju energiju koja je razarajuća, a u isto vreme i čarobna. Kao najlepši parfem ona vas mami da se upustite u njenu igru seksualnog zavođenja. Jednom kada se uđe u igru sa Škorpijom ta se igra nikada ne završava i uvek iznova i iznova želite još!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU