in

Kraljica Elizabeta izvređala Kejt Midlton zbog LUKSUZNOG odmora (FOTO)

Kraljica osudđuje Kejt Midlton što voli da letuje na ostrvu Mistik, kao i njena sestra Margareta.

Kraljica Elizabeta podbada Kejt Midlton zbog “luksuznog načina života” posle njihovog zajedničkog odmora. Kraljica Elizabeta (95) je to izjavila posle odmora princa Vilijama i Kejt Midlton u rizortu koji ima pet zvezdica.

Pročitajte još: Princ Hari ide u London sa kamerom, a srešće SAMO jednog člana KRALJEVSKE porodice

Ko je prava kraljica Mistika?

Naime, kraljica Elizabeta smatra da Vilijam i Kejt ne treba da idu na luksuzan odmor. Tačnije, ona je kazala da “ne priliči takvo ponašanje mladoj ženi koja je predodređena da bude kraljica”.

Kejt Midlton i princ Vilijam sa decom već dve godine letuju na ostrvima blizu Kornvola. Lane su bili na ostrvu Tesko, a ove na Sciliju. To je jedino nenaseljeno ostrvo, a par sa decom tamo vozi bicikle i šeta pored plaže, jer je voda hladna za kupanje.

U kraljičinoj biografiji autoe Keti Nikol je napisala da je Elizabeta 2008. godine upozorila da Kejt Midlton mnogo voli “egzotična letovanja”.

Umesto da letuje u Balmoralu, Kejt ide na egzotično ostrvo Mistik!

– Kada nisu u Balmorali Vilijam i Kejt odu na skijanje ili na letovanje na Misktik. Kejt mnogo često ide na to ostrvo, pa su je novinari tada nazvali “kraljica Mistika”. Zanimljivo je da je taj nadimak pre toga nosila princeza Margareta, rođena sestra kraljice Elizabete – napisala je Keti Nikol.

Pročitajte još: Ponovo MODERNA: Muška bela košulja, ali se nosi na NOV način (FOTO)

– Britanija je u recesiji i takav frivolan odmor tokom kojeg se pokazuje bogatstvo ne priliči ženi koja treba da postane kraljica – rekla je kraljica Elizabeta.

Kraljicu plaši kovid

Kraljica Elizabeta odmor provodi u Balmoralu i ostaće tamo, uprkos tome što je jedan od zaposlenih bio pozitivan na kovid. Kraljica Elizabeta svako leto provodi u dvorcu u Škotskoj, a ni ova godina nije bila izuzetak iako su mnogi mislili da neće otići tamo zbog uspomena na supruga princa Filipa.

Pročitajte još: Kraljica Leticija u omiljenoj letnjoj haljini: Jednostavno i udobno (FOTO)

Pre dolaska kraljice Elizabete svi zaposleni su se testirali na kovid i jedan je bio pozitivan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU