in

Komadi odeće koje svaka žena mora da ima

Neke komade odeće jednostavno uvek morate imati u svom ormanu, jer oni nikada ne izlaze iz mode

Nema tog komada odeće koji svakome stoji saliveno, ali niko ne može osporiti činjenicu da postoji nekoliko odevnih predmeta koje jednostavno morate imati u svom ormaru.

Pročitajte još: CIPELE broj 1 ovog leta: Zavirite u mamin ormar, možda nađete baš ovakve (FOTO)

Kožna jakna

Kožna jakna je večan komad koji bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru. Moto jakne su poseban dodatak svakom autfitu, jer su istovremeno klasične i u trendu. Usto, ne čini li vam se da devojke tako kul izgledaju kada obuku trendi kožnu jaknu uparenu s džinsom, običnom majicom ili maksi haljinom.

Ukoliko vam treba treba neka odeća da prikrije ili ublaži vaše obline, crna je bila i ostala boja s kojom ne možete pogrešiti, ali pored toliko kolorističkih kombinacija i printova, crnu kožnu jaknu sve više zamenjuju varijante u jarkim bojama; crvena, plava i žuta prednjače!

Naravno, svesni smo činjenice da su kožne jakne prilično skupe, ali ovo je onaj komad u koji treba da investirate jer je komad koji nikada ne izlazi iz mode i trajaće vam daleko više od polovine krpica koje imate! Zato, sledeći put kada vam legne plata, malu svotu izdvojite sa strane dok se ne nakupi dovoljno.

Salonke

Drugi komad koji biste trebale imati u svom garderoberu, minimum jedan par su dobre, kvalitetne salonke. Klasične salonke s čvrstom, stabilnom petom (ne više od sedmice) možete nositi i na posao. Nijedan poslovni dresscode ne brani vam da nosite štikle, pa ni visinu potpetica. Najbitnije je da su to stabilne cipele na kojima možete provesti osam sati, a da vas noge ne bole, pa je preporuka da kupite neke s punom petom jer je dokazano da su te pete daleko bolje i udobnije za nogu od tankih štikli koje vam, priznajemo, mogu dati vamp notu kada se pojavite u kancelariji.

Pročitajte još: Mirjana Bobić Mojsilović, kraljica MAŠTOVITOG oblačenja: Ove modele svi treba da imaju u ormaru! (FOTO)

Duga suknja

Treći komad koji nadogradi svaku kombinaciju i koji se sjajno kombinuje uz sve trendove (verujte nam!) je uzana suknja do malo iznad članka koja upravo u paru sa atraktivnim salonkama može biti odlična preporuka za poslovan izgled. I, naravno, ima tu još dosta komada, ali sačekaćemo za početak da nabavite ove.