in

Ko u 2022. godini stavlja tačku na brak? Ovi horoskopski znaci kreću drugim putem

Nekim horoskopskim znaci predviđaju se promene kada je ljubav u pitanju.

Da li je braku došao kraj?

Bik

Vama je ova kao i prošla godina dosta teška, sa trzavicama što vama stvara nemir. Vaš ustaljeni način života za vas je neprikosnoveni mir koji hrani vašu dušu. Niste ishitreno reagovali u 2021, ali sada podvlačite crtu i nemate više snage da nekome iznova i iznova dajete drugu šansu. Cela prošla godina je bila test i sada je odluka konačna. Stavljate tačku i nastavljate dalje sami, sigurni da vam život sprema savršena iznenađenja.

Lav

Preokupiranost poslom, promene u karijeri, stres, odsustvo od doma sve je to uticalo da se vaš odnos sa voljenom osobom dovede pod znak pitanja. Niste tražili previše, malo mira i razumevanje. To vaš partner nije mogao da vam pruži i to je dodatno uzdrmalo vašu vezu/brak. Vama je karijera jako bitna i finasijska sigurnost. Očekujete da partner to razume. Nije vam pružio mir i razumevanje i vi donosite odluku da nastavite sami.

Pročitajte još: VIKEND HOROSKOP: RAK u problemu sa emocijama, JARČEVIMA prošlost kuca na vrata

Vaga

Vi ste neko kome je partner sve! Vi ne možete da fukcionišete sami. Sve ćete uraditi da vaša veza opstane. Međutim, kada shvatite da se samo vi zalažete, dajete, pravite kompromise tada se pali crvena lampica kod vas. Tako će biti sada. Uvideli ste stvari, svesni ste da partner očekuje sve na gotovo, da ne vidi vašu “žrtvu”. Vama je to pokazeatelj da je vreme da nastavite dalje sami, ali uz diplomatski razgovor koji vodi ka raskidu.