in

Kejt Midlton ponela minđuše od 10 evra, a haljina i duge čizme su posebna priča (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža je još jednom dokazala da voli jeftino tako što je nosila par minđuša od 10 evra tokom posete servisu za mentalno zdravlje.

Kejt se juče srela sa volonterima, kliničkim nadzornicima i prikupljačima sredstava za fondaciju koju je podržala i kraljevska palata 2019. godine. Tokom posete, Kejt je nosila maslinastozelenu haljinu sa dekolteom od Dereka Lama, koja je koštala 360 evra, uz par crnih čizama od Ralfa Lorena.


NJen jednostavan nakit uključivao je pozlaćene minđuše od 10 evra od onlajn modnog giganta ASOS i to nije prvi put da ih nosi.

Pročitajte još: Prvo pojavljivanje KEJT MIDLTON u 2022. godini: Odmah ponela trend koji će žene voleti ove modne sezone (FOTO)


Takođe ih je nosila prošlog oktobra kada je Kejt održala glavni govor za pokretanje kampanje Akcija protiv zavisnosti. Nosila ih je i dok je prisustvovala ponovnom otvaranju V&A muzeja u Londonu u maju 2021.


Kejt je prošle nedelje takođe imala dva pojavljivanja. Prošle srede je sa svojim suprugom princom Vilijamom posetila Muzej pronalazača u Londonu, gde je takođe nosila minđuše od 7 evra, koje je kupila u Aksesorajzu. 

BONUS VIDEO: