in

Kako biste reagovali? Mislila je da je pronašla savršen dom, a onda se desila pojava koja ju je uplašila i oterala odatle (VIDEO)

Kako biste reagovali? Mislila je da je pronašla savršen dom, a onda se desila pojava koja ju je uplašila i oterala odatle (VIDEO)

Korisnica društvene mreže Tik Tok podelila je snimak koji sada već broji preko sedam miliona pregleda, a na kome objašnjava šta se dogodilo u momentu kada je poželela da nova kuća postane njen dom. U tom trenutku grom je udario u kući, a sve je sasvim slučajno zabeleženo kamerom. Ovu prirodnu pojavu Kris je shvatila kao znak da to nije kuća koju bi trebalo da kupi.

Pročitajte još: SINDROM NEOČEŠLJANE KOSE: Devojčica (1) Lejla muku muči s frizurom! Češalj, balzam, feniranje – NIŠTA NE POMAŽE (FOTO)

Dok šeta kroz praznu kuću iznenada se začuo jak prasak koji može da se čuje i na snimku.

– Počinjem da pokazujem kuću i onda je grom udario kroz nadstrešnicu, potom u vrata, sva svetla u kuhinji su se ugasila, na vratima su bili tragovi izgorelosti, zid je pukao – objašanjava ona. 

@biggdaddichriss I really liked the house too… but clearly it wasn’t meant to be. 🙄🤦🏾‍♀️ #o#omg #wtf #house ♬ original sound – Chriss

Zastrašujuće je i to da je Kris držala vrata samo nekoliko sekundi pre nego što je grom udario.

Komentari ispod videa su pomešani, mnogi su isticali da je to samo prirodna pojava koja nije trebalo da ima toliko delovanje na njenu odluku o novom domu. Ipak,  Kris je pomislila da je to loš znak i odustala od kupovine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU