in

Kada mu Amber Herd isplati odštetu, on će je proslediti tamo gde je najpotrebnija

Kada mu Amber Herd isplati odštetu, on će je proslediti tamo gde je najpotrebnija

Razvod Džonija Depa i Amber Herd je mesecima bilo u žiži strane i domaće javnosti. NJih dvoje su uputili teške optužbe jedno drugom, a javnost je sve to mogla da čuje, s obzirom da je suđenje bilo otvoreno.

Porota je donela presudu u korist glumca, a Amber je trebala da mu isplati odštetu u iznosu od 10 miliona dolara.

Advokati para uspeli su da postignu dogovor prema kom će Herdino osiguravajuće društvo Depu platiti milion dolara da okonča ovaj slučaj, a sada je tim advokata Džonija Depa izdao je saopštenje za javnost. Kamil Vaskez i Bendžamin Ču istakli su da će njihov klijent dati dobijenih milion dolara u dobrotvorne svrhe.

Pročitajte još: Seka Aleksić okitila čak tri JELKE: Pevačica uživa u novogodišnjim čarolijama (FOTO)

Takođe, u pitanju neće biti samo jedna – on će pokucati na nekoliko vrata sa izvesnom sumom novca. Kada mu Amber uplati milion, podeliće te pare na nekoliko delova, pa pokloniti onima kojima je to najpotrebnije. Zatim, drage volje će okrenuti leđa čitavoj priči s Herdovom, što je svakako željno iščekivao.

– Ovo bolno poglavlje života gospodina Depa je završeno. Prioritet nam je, baš kao i njemu, bila istina i to da se za nju čuje. Dobijenih milion dolara otići će, zaista, u dobrotvorne svrhe – poručili su pravni predstavnici glumca, prenosi “People”.

Amber je povodom situacije dala kratku izjavu.

– Ništa od ovoga nisam želela. Nisam ovo birala, jedva čekam da nastavim sa svojim životom.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU