in

Jelena Kostov iskreno pred porođaj: “Želja mi je ostvarena”

Jelena Kostov iskreno pred porođaj: “Želja mi je ostvarena”

Uživa u osmom mesecu trudnoće na odmoru sa suprugom i sinom.

Pevačica je izjavila da u svakom trenutku uživa u trudnoći i da jedva čeka porođaj kad se vrati u Beograd.

– Došla sam sa suprugom i sinom na more, rešili smo da malo pobegnemo od gužve i vrućine. Kada se vratimo, moraću da budem u Beogradu zato što u avgustu ulazim u deveti mesec. Osećam se fenomenalno, najveća želja mi je bila da mi Bog podari drugo dete, i to devojčicu. Ta želja će mi se ostvariti! Baš sam srećna, trudim se da uživam u svakom momentu trudnoće – priča Jelena.

Pročitajte još: Dubravka Mijatović o tajni savršenog izgleda u ŠESTOJ DECENIJI: “Nisam neki karakter za dijete”


Pevačica je tokom prve trudnoće bila aktivna, a sada je rešila da se smiri.

– U prvoj trudnoći sam pevala sve do sedmog meseca, stalno sam putovala i bila aktivna. Snimala sam čak i spot u petom mesecu trudnoće. A kad sam drugi put zatrudnela, otkazala sam sve nastupe. Sada mi prija mir… Imam promene raspoloženja, ali to je normalno za svaku trudnicu. Previše sam emotivna, ali se trudim da ne opterećujem ljude oko sebe – priča Jelena i dodaje da jedva čeka porođaj:


– Ne plašim se porođaja, za razliku od prvog puta. Tada sam čitala i slušala razna iskustva žena koje su se porodile, a sada znam da je to nešto najlepše. Jedva čekam trenutak da ugledam svoju devojčicu! Spisak imena za nju je svaki dan sve veći, ali će na kraju sin Milija izabrati ime za sestru – kaže Kostov.

– Volela bih da imam još dece! Uloga majke je i najlepša i najteža u životu, divim se ljudima koji imaju mnogo dece. Živimo u teškom vremenu, dete treba izvesti na pravi put. Nadam se da ću uspeti u tome! – ističe ona.