in

Jelena Karleuša se sinoćnim nastupom u Dubaiju UPISALA U ISTORIJU: Napravila je spektakl (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je zadivila javnost u velikoj svetskoj metropoli

Jedna od najvećih zvezda sa Balkana, Jelena Karleuša (43), sinoć je potvrdila da takav njen status prepoznaju i u dalekom Dubaiju koji je pevačici već duže vreme nešto nalik drugoj kući. Verovatno baš zato osećala se potpuno na svom terenu kada je pred prepunom salom najvećeg plutajućeg noćnog kluba na svetu, “Float in Dubai”, napravila pravi spektakl i uz svoje plesačice odevene u upečatljive kostime koje potpisuje francuski dizajner Gilles neprestano pravila šou duže od dva sata.

Scena je, doduše, Karleušin dom na kojem god mestu da se nađe jer se tokom svojih nastupa oseća najbolje. Dom joj je, nažalost, u poslednje vreme najmanje kod kuće gde se pre samo dve sedmice odvila prava porodična drama između nje i supruga Duška Tošića, pa su nastupi poput ovog najbolji način da se popularnoj pevačici vrati osmeh na lice. Bio je ovo njen prvi nastup od tada, što su primetili brojni naši mediji pa iskoristili priliku da pohvale Karleušu kako se zbilja iz svake situacije vraća kao ptica Feniks.


Medijima u Emiratima Jelenin nastup opisali su kao impresionirajuć i istakli da je naša zvezda bila prva žena koja je stala na scenu “Floata”, a pre nje na ovom mestu nastupale su zvezde poput Tajge i Frenč Montane.

– JK nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi – pišu tamošnji mediji.

BONUS VIDEO: