in

Jedan viđamo sve više (FOTO)

Kada nam tokom zime dosadi nošenJe farmerki i pantalona možemo da pređemo i na suknje, haljine ili šorc uz finu kombinaciju sa hulahopkama.

Hulahopke nam omogućavaju da kraće haljine i suknje čak i kada je napolju hladno umesto da svoj zimski stil smanjimo samo na pantalone, čizme i džempere.

Hulahopke u kombinaciji sa odećom

Postoji mnogo različitih stilskih opcija sa hulahopkama koje su moderne, bezvremenske, i što je najvažnije tople.

Pročitajte još: Prave razlike između bronzera i rumenila: Čemu služi jedno, a čemu drugo?

Jedan od modernijih načina da ih stilizujemo i napravimo interesantan zimski stajling je da ih uparimo sa šorceviama, naravno, debljim. U poslednje vreme to je kožni šorc, a uz čizme i belu košulju nema prostora za grešku. Takođe, možete da ga ponesete i uz blejzer od tvida, materijala koji nam se nedavno vratio na velika vrata.

U slučaju da se odlučite za hulahopke sa printom, neka odeća bude jednostavna.

Stilske greške prilikom nošenja hulahopk:

  • Prvo glavno pravilo je da se hulahopke ne nose sa otvorenim cipelama. Hulahopke se najbolje slažu sa  čizmama, mokasinkama ili zatvorenim cipelama, ali ne i sandalama.
  • Još jedna greška u stilu koju treba izbegavati je uparivanje šarenih hulahopki ili dezena sa odećom koja je upečatljiva, jarkih boja ili ima neki dezen. Ovakve hulahopke treba upariti sa prigušenim, jednostavnim komadima odeće.
  • Takođe greška koju ne treba praviti je nošenje mrežastog unihopa tokom dana, ostavite ih za večernje izglaske, a tokom dana brajte “prigušenije” modele.