in

IZGLEDA KAO NOV! Žena namazala prljavi tepih SASTOJKOM OD 250 dinara i sve oduševila TRIKOM

OD oluja do jake kiše, verovatno je vaš tepih na otvorenom pretrpeo malo udaraca tokom zimskih meseci, ali dobra vest je da nema potrebe da kupujete novi

Vlasnici kuća su na Fejsbuk grupi Moms who clean otkrili kako su transformisali svoje prljave prostirke koristeći samo kremu za brijanje. I što je najbolje od svega, košta samo 250 dinara.

Da biste postigli željene rezultate, jednostavno je potrebno da ostavite penu za brijanje da deluje samo 20 minuta, pre nego što upotrebite crevo visokog pritiska da uklonite sredstvo za čišćenje sa tepiha.

Zatim ga jednostavno ostavite na suncu da se osuši i voila!

Jedna oduševljena žena pokazala je koliko su rezultati bili impresivni tako što je podelila snimak pre i posle svog plavo-belog tepiha.

Pročitajte još: ZA KRISTALNO ČISTO STAKLO: Jednostavan TRIK za čišćenje prozora pomoću crnog čaja

Pored slike, napisala je: „Zahvaljujući mami iz grupe, danas sam probala kremu za brijanje na svom tepihu. Još nije ni suvo i samo pogledajte snimke pre i posle. Ovaj tepih je star najmanje 10 godina i nikada nisam dobila ovakav rezultat čišćenja, čak ni nakon što sam ga profesionalno očistila. Nepotrebno je reći da sam zadivljena! Očigledno je da lepo miriše, ali još uvek se suši, tako da nisam sigurna da li će tako ostati.“

Foto: Printskrin/Fejsbuk/momswhoclean

I nije bila jedina koja je oduševila impresivnim remontom tepiha.

„To je to, isprobaću kremu za brijanje na svojim prostirkama!“ oduševljeno je prokomentarisao još jedan član grupe.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/momswhoclean

Drugi je dodao: „Upravo ću to uraditi ovog vikenda. Uz dva psa, hvala što ste me inspirisali da koristim kremu za brijanje! Jedva čekam!”

Treći je komentarisao: „Krema za brijanje je zapravo koncentrovani sapun, zato tako dobro čisti.“

Na drugom mestu, drugi je pohvalio: „I mi smo uradili isto za vikend. Tako je dobro da smo praktično dobili novi tepih!”

BONUS VIDEO: