in

“Imam neke sprave po kući za mučenje”

Željko Šašić, gostujući u jednoj emisiji prvi put javno je progovorio o optužbama bivše devojke, da je tokom veze mučio i maltretirao. Pevač je to odmah okrenuo na šalu, a onda iznenadio sve izjavom:

Pročitajte još: Živela u siromaštvu, a danas je PREBOGATA: Natalija radila na pijaci, a onda joj je “kupac” PROMENIO ŽIVOT (FOTO)

– Dobro ljudi, ovo je šaljiva emisija. Imam ja neke sprave kod kuće, kad me neko iznervira, samo malo privežem, dok se ne smiri situacija… To je lagana varijanta. To je patka. Novinarska patka – rekao je Željko u Amidži šouu, a onda otkrio da li je u vezi:

– Zadovoljan sam, to je najbolji odogovor. Ja sam trenirao za ovo veče, dodao je pevač.


Podsetimo, Željka je Katarina Lazić, bivša devojka optužila da je maltretirao i zlostavljao, pa je u medijima svojevremeno ispričala šta se događalo i kako se pevač ponašao tokom njihove veze:

“Od vatrene ljubavi do hladnog odnosa”

– Željko i ja smo se davno rastali i s moje strane više ne postoje nikakve emocije. Bila sam mlada kad sam s njim ušla u ceo odnos. Sve je bilo idealno dok razlika u godinama nije počela da pravi problem. Posle su počeli problemi sa Sofijom, sa Sonjom, a ja sam ga savetovala da se normalno ponaša. Sonja ga je tužila jer nije plaćao alimentaciju za dete, a posle je naš odnos polako krenuo da se ruši. On je postajao sve hladniji i sebičniji prema meni da bi na kraju svaku priliku koristio da me vređa. Od vatrene ljubavi koju smo imali došli smo do hladnog odnosa. On je u narodu predstavljen kao paćenik, a da ga je Sonja ostavila zbog Lukasa totalno je netačno. Mogu da razumem što ga je Sonja je ostavila, imala je sigurno svako pravo jer je i nju, kao i mene, tretirao kao roba. To nijedna žena neće da trpi, a meni je pričao da je ona ta koja je naporna, sebična i tako dalje. Trudila sam se da ništa ne dospe u novine jer sam znala koliko mu je na kraju bilo teško što sam ga ostavila – govorila je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU