in

Imala je moždani udar, a onda su se dogodile i porodične tragedije

Pauli Puerete, poznata po ulozi Ebi u seriji NCIS, prošle godine je imala težak moždani udar, koji je umalo bio fatalan. Takođe, izgubila je i članove uže porodice.

Pročitajte još: Verica Rakočević otkrila nepoznate detalje iz života: Evo gde je i kako započela njihova ljubav

– Pre godinu dana sam imala težak moždani udar, a pre toga sam izgubila tatu, a onda i bratanca Vajneja. Još uvek sam živa, sve sam preživela. Još uvek sam zahvalna i verujem i još uvek sam tu – rekla je glumica i dodala da ima još nekih zdravstvenih problema:


– Imam alergiju na boju kose, alergiju nahranu, preživela sam porodično nasilje i silovanje, napao me ludi beskućnik, zbog kog umalo nisam umrla, ali još uvek sam ovde. 

Pauli je nakon 15 sezona napustila seriju NCIS, a čuvena Ebi, mnogima je bila omiljeni lik. Ipak, nakon deceniju i po, došlo je do rastanka, a glumica je otkrila i razloge:


– Ne želim da se spuštam nisko i nikada ne bih javno govorila o tome. U tabloidima su se pisale mnoge laži o meni, a ako im verujete, ostavite me na miru. Očigledno me ne poznajete –  napisala je na Twitteru nakon zadnje emitirane epizode.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU