in

Imaju dva lica koja pokazuju u zavisnosti od situacije

Imaju dva lica koja pokazuju u zavisnosti od situacije

Oni nikada ne pokazuju pravo lice! Bez obzira da li ste sa njima u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi nikada ne znate šta oni stvarno misle. Oni nisu podmukli, ne žele vam zlo jednostavno jedan delic sebe ne pokazuju. Imaju dva lica koja pokazuju u zavisnosti od situacije.

Ribe

Ribe su na prvom mestu. Vole, empatične su, međutim one su dvojni znak i kao takav imaju dve strane ličnosti. Jedna ličnost je kada je sve u redu. Tada daju maximum. Ali kada nešto krene u drugom pravcu one imaju zvoj rezervni plan tj “ličnost”. Tada vidite da one nežne empatične Ribe više nema već ispred sebe imate osobu koju ne poznajete. Ona se migolji i ide svojim putem.. sama u nov život.

Pročitajte još: Za ova TRI ZNAKA AVGUST ĆE BITI NAJUZBUDLJIVIJI: Očekuju ih nezaboravni trenuci

Blizanci

 Dva znaka u jednom. Dva podstanara koja žive zajedno. Uvek su u komunikaciji jedan misli jedno drugi drugo. Osoba ispred njih nikada nije sigurna šta Blizanac zaista misli. Komunikacija mu je besprekorna ali isto tako lako zavodi rečima. Plete svoju paukovu mrežu i kada upadnete u nju nema vam pomoći.

Rak

Kao i Ribe, esencija ljubavi i dobrote, požrtvovanja. Sve daje u svakom odnosu. Ali zato kada oseti i najmanju ugroženost tada ujeda svojim klještima. Napada skriveno kada se najmanje nadate. Ne možete im prići jer je tada njihov oklop natjvrđi a ujed najbolniji.

Pratita nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU