in

Gospođa Brižit Makron, na visini zadatka! (FOTO)

Gospođa Brižit Makron, na visini zadatka! (FOTO)

Supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, kao magnet privlači pažnju javnosti, kao što je nekada privukla i samog Emanuela, koji je čitave 24 godine mlađi od nje.

Par se upoznao kada je Brižit imala 40 godina, i predavala u srednjoj školi, koju je Emanuel pohađao. On je tada imao 15, i bio je u istom razredu kao i njena ćerka Laurens!

Ona je pre toga već imala već jedan brak, ali se razvela 2006.godine, kako bi se već naredne udala za Makrona. Da bi pomogla svom suprugu u njegovoj političkoj karijeri, prekinula je svoju – nastavnice književnosti, i od tada ga prati u stopu na svim bitnijim dešavanjima.


Pročitajte još: LJubavna priča Antonele i legendarnog Lionela Mesija: Upoznali se kao deca i ostali zajedno do danas (FOTO)

Izgleda da u ovom braku ljubav cveta, pa razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem. Brižit Makron (69) u nedelju je doputovala u Katar, kako bi pružila podršku reprezentaciji u sinoćnom meču, pa se na slikama vidi koliko je svom suprugu nedostajala, jer on ne prestaje da je grli i ljubi.

Brižit je meč pratila zajedno sa suprugom Emanuelom Makronom (44) u VIP loži, a izgledala je vrlo elegantno

i otmeno u monohromatskom autfitu. Ona je na sebi nosila beli sako i cigaret pantalone, kao i košulju sa vezivanjem u predelu okovratnika. Na nogama je imala bele salonke, a kosu je stilizovalana svoj uobičajeni način. Pedsednik Francuske, žustro je bodrio svoju nacionalnu reprezentaciju.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Siniša Mihajlović ćerku nazvao po SVOJOJ MAJCI, a sinu dao ime po NAJBOLJEM PRIJATELJU, koji mu se revanširao ISTOM MEROM

Gospođa Makron se pre same utakmice prošetala Dohom, a i tom prilikom je izabrala odelo plave boje. Ovo odelo je nešto ležernijeg kroja, a upotpunila ga je belom košuljom i sportskim patikama, te luksuznim naočarima za sunce, pa ova 69-godišnjakinja deluje veoma mladalački. 


 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU