in

Glumicu Natašu Marković znate SVI, a ovako izgleda njen SUPRUG, poznati novinar (FOTO)

Glumica Nataša Marković je već godinama u srećnom braku sa Zoranom Ćirjakovićem.

Poznata glumica Nataša Marković govorila je u jednom intervjuu o odnosu sa Zoranom Ćirjakovićem, pa je odgovorila na pitanje da li su strast prema putovanjima i znatiželjan duh jedna od stvari koje su je spojile sa suprugom.

Pročitajte još: Zaljubili su se u Londonu, i zbog nje poznati REDITELJ više nije vegetarijanac: Ovo je MUŽ Branke Katić (FOTO)

– Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike – rekla je Nataša za magazin “Stori”.

Foto: Printskrin/Jutjub/BALKAN INFO – Zvanični kanal

Glumica je navela i koje prednosti vidi u tome što se nije ostvarila kao majka.

– Imam sestričinu pa često pomislim da nije lako majkama. Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece – iskrena je bila Nataša.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU