in

Glumica uvela novi trend, da li ste dovoljno hrabri da ga isprobate? (FOTO)

Mirka Vasiljević, pored toga što je poznata po glumačkim uspesima, važi za jednu od naših najlepših glumica. Veoma je atraktivna, prati modne trendove, a nedavno je odlučila da isproba novu frizuru, koja joj je prelepo stajala.

Za ovaj potez je sigurno trebalo mnogo hrabrosti, posebno jer je Mirka neko ko često nosi istu frizuru. Jedine dosadašnje promene su bile farbanje i skraćivanje krajeva. 

– Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja – rekla je glumica jednom prilikom.

Pročitajte još: Karleuša ponovo pomera GRANICE: Pevačica u najvrelijem izdanju do sad (FOTO)

Međutim, Mirka se ovog puta usudila da uradi nešto drugačije i nesvakidašnje, a frizura je naišla na mnogo pohvala, pa tako ne sumnjamo da će ove jeseni postati hit. 

 


Što se tiče nege kose, Mirka se trudi da što manje koristi fen i da gori kosu, pa se opredeljuje za prirodne preparate i uvijanje bez toplote. 

– Postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je – otkrila je svojevremeno glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU