in

Glumac na crvenom tepihu u suknji (FOTO)

Glumac na crvenom tepihu u suknji (FOTO)

Poznati glumac Bred Pit je nedavno snimio film “Bullet train”. U njemu glumi sa prelepom Sandrom Bulok. Premijera filma u Berlinu je privukla mnogo pažnje. Osim što je postojalo veliko interesovanje ljudi da film pogledaju, ova premijera će se pamtiti po još nečemu.

Naime, Bred Pit je odlučio da izađe iz zone konfora i pravila oblačenja koja su prihvatljiva za muškarce i obuče suknju. Od njega smo navikli da ga često leti možemo videti u lanenim pantalonama i ležernim varijantama, ali ovoga puta je uspeo da iznenadi i one najotvorenije za eksperimentisanje.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: “Čudo je da uopšte mogu da govorim i da živim normalno”: Zvezda “Igre prestola” progovorila o moždanom udaru

Suknja je bila braon boje, do kolena, a ukombinovao ju je sa čižmama i kardiganom. Nosio je košulju u prljavo roze boji. Od nakita je imao ogrlicu sa velikim priveskom, a sve to je upotpuio naočarima za sunce i ležernom frizurom. 

Mišljenja su podeljena. Neki podržavaju ovaj hrabar potez i kombinacija im se sviđa jer je drugačija od ostalih i izdvaja se iz mase. Drugi ipak misle da je degutantno da muškarac nosi suknju, posebno na nekom bitnom događaju kao što je ovaj. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU