in

Evo gde je i kako započela njihova ljubav

Verica Rakočević i njen trideset i pet godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević dokazali su da ljubav ne zna za godine te i danas sigurno koračaju jedno kraj drugog. Uprkos navodima da se rastaju, nedavno su ušli u desetu godinu svoje ljubavne romanse.

Pročitajte još: ŠMINKA JE MAGIJA: Pogledajte kako izgledaju Neda, Snežana, Brena i Bekuta BEZ IJEDNE TRUNKE (FOTO)

– Vreme definitivno leti, ali mi se ipak čini da smo juče bili na Zlatiboru gde je sve počelo. Moram da priznam da me je Veljko naučio da uživam u sitnicama i da ako nešto ne ide, samo pustim jer za sve postoji pravo vreme – poručila je dizajnerka.

Uprkos bogatom životnom i profesionalno iskustvu Verica priznaje da je tuđi postupci i reči izbace iz koloseka i često izenade.


– Za sebe često kažem da sam romantična starica, da se ne uklapam u savremeni koncept života, po kojem je sve dozvoljeno. Još može da me šokira sve što iskače iz mog poimanja moralnih načela i vrednosti. Veljko i ja smo vremenom smanjili krug prijatelja, malo je onih koji nam dolaze u kuću. Učaurili smo se i uživamo daleko od svega.


– Kod mene je ta potreba došla u zrelim godinama, dok je kod njega tako oduvek. Pored njega sam naučila da sve što me uznemirava sklonim od sebe, a samim tim i da širim vidike – objasnila je Verica.

Pročitajte još: Neverovatna transformacija: LIDIJA VUKIĆEVIĆ se odlučila na drastičnu promenu, ofarbala kosu, a evo kako sad izgleda (FOTO)

– Sjajno se uklopila u moj stil života. Mislim da ne postoji stvar na svetu koju joj mogu preložiti, a da ona ne kaže “ajde”. To je jedna od genijalnijih osobina koje volim kod nje i razlog zbog koga je naš odnos takav kakav jeste. Na motoru smo prokrstarili pola Evrope, godinama na letovanje idemo kamperom. Možda je sada vreme da poletimo, razmišljam o nekom motornom zmaju – istakao je Veljko, na šta mu je Verica sa osmehom odbrusila: – E, na to ćeš ići sam!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU