in

Emotivna poruka Tanje Savić RAZNEŽILA i one kamenog srca (FOTO)

Pevačica Tanja Savić već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti zbog svog ljubavnog života. Ona je bila u turbulentnom braku sa Dušanom Jovančevićem, a mediji su spekulisali i o njenoj vezi sa Draškom Stanivukovićem.

Međutim, Tanja te navode nije potvrdila, a nedavno je rekla kako je emotivno slobodna.

Zbog toga je javnost iznenadila emotivnom porukom koju je objavila na svom profilu.

Pročitajte još: Sandra Obradović se oglasila nakon navodnog privođenja: Evo šta je manekenka rekla (FOTO)

“Nismo mi umorni od života, mi smo željni života, željni smo onih lepih osećaja, željni pažnje, nežnosti, lepih reči, željni da neko kaže da nas voli i da uzvratimo ljubav”, podelila je emotivni citat Tanja.

Foto: Printscreen/ Instagram – tanja_savic_private

NJen bivši muž, Dušan, je bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju. Ovo je bio veoma bolan period za pevačicu, a ona je tom prilikom za MAgazin In izjavila da je bila izmanipulisana.

“Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju. Šta može da vas spasi iz takvog odnosa?”, pričala je Tanja i dodala:

“Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promenuti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke. Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila”, rekla je Tanja u emisiji “Magazin In”.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU