in

Dugo je SKRIVAO od očiju javnosti, a sada su se pojavili zajedno na jednoj proslavi! Ovo je supruga VLADA GEORGIJEVA (FOTO)

Popularni pevač Vlado Georgijev u braku je mladom Milicom Samardžijom sa kojom ima dvoje dece

Popularni pevač, koji je važio za jednog od najvećih šarmera na srpskoj estradi, Vlado Georgijev našao je mirnu luku sa Milicom Samardžijom, suprugom sa kojom ima dvoje dece. Iako ju je dugo skrivao od očiju javnosti, oni su se sinoć zajedno pojavili na jednom prestoničkoj proslavi.

Pročitajte još: JEZIVO! Gledaoci u ŠOKU nakon svedočenja Saše Popovića: Otišao sam kod BABA VANGE i dobio odgovor na NAJJEZIVIJE PITANJEFoto: Ataimages

Supruga Vlada Georgijeva

Pevač Vlado Georgijev jedan je od omiljenih pevača svih žena, posebno zbog njegovih balada u kojima se sve dame mogu pronaći. Iako je važio za najvećeg šarmera na srpskoj estradi i nije delovalo da će se brzo opredeliti za stupanje u bračne odnose, sve nas je demantovao mirnom lukom sa mladom Užičankom Milicom Samardžijom.

Pročitajte još: Šta mu je, sve ima? Ptičice mogu da budu nervozne, ali i da dobiju papagajsku bolestFoto: Ataimages

Naime, Vlado Georgijev je suprugu dugo skrivao od očiju javnosti, pa je i na njegovim koncertima sedela u gornjim redovima potpuno neprimetno. Sada ju je pokazao fotoreporterima na jednoj proslavi, koja je sinoć održana u Beogradu. 

Pročitajte još: DIVNE VESTI: Glumica Bojana Ordinačev TRUDNA! Krila stomak od svih, pa iznenadila slikom u podmakloj trudnoći (FOTO)

Milica Samardžija je čak 15 godina mlađa od supruga Vlada Georgijeva, a upoznali su se na snimanju jednog njegovog spota na kome je statirala. Milica Samardžija ima 31 godinu i rodom je iz Užica, da bi se u Beograd preselila 2009. godine na studije. Ubrzo je počela da se bavi modelingom, kada se našla i u spotu sadašnjeg supruga.Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU