in

Drogirana snimala kućni video? (VIDEO)

Kim Kardašijan, gostujući u jednoj emisji i još jednom podelila sa javnosti sve o eksplicitnom snimku zbog kog je i postala poznata

Sestre Kardašijan, jedne su od najpopularnijih svetskih zvezda. Zahvaljujući svom rijalitiju “U korak sa Kardašijanima”, postale su odnedavno i milijarderke.

Pročitajte još: Jelena Karleuša u minijaturnom bikiniju izazvala pometnju na društvenim mrežama: Dame, da li biste vi ovo ponele? (FOTO)

Nakon što su se i zvanično oprostile sa publikom, odlučile su da i pred kamerama u jednom popularnom tok šou programu, ispričaju još jednom detalje iz života, koje su gledaoci imali prilike da vide tokom emitovanja rijalitija. Kim je ponovo pričala o eksplicitnom snimku zbog koga je u svetu i postala poznata, a koji joj je doneo čitavo bogatstvo.

Drogirana snimala kućni video

– To je nešto sa čime moram naučiti da živim u životu. Sve se događa sa razlogom i naučila sam lekciju posle tog skandala – rekla je Kim koja bi iskreno volela da izbriše sve te neke detalje iz svog života.

Snimak je nastao za njen 23. rođendan, ali je objavljen pet godina kasnije:

– Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni po*no film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se vilica trese – rekla je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU