in

Dostigao cenu veću od PROSEČNE PLATE (FOTO)

Sav novac biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Tatu majstor Filip Relji postavio je pomalo neobičan oglas na jednom sajtu za prodaju stvari. On je, naime, oglasio prodaju brijača koji je koristila Sanja Vučić, članica grupe “Hurricane” i naveo početnu cenu od 40.000 dinara.

Nakon samo nekoliko dana brijač je prodat za neverovatnu cenu od 55.000 dinara, a sav novac otići će u humanitarne svrhe.

Pročitajte još: Devojke iz grupe Hurricane PRE I POSLE ESTETSKIH ZAHVATA: Ivana pretrpela najveću TRANSFORMACIJU! (VIDEO/FOTO)

Filip je sada objasnio kako su njih dvoje došli na tu ideju.

Foto: Printskrin/Limundo

– Snimali smo emisiju. Uvek dolazi neko ko je poznat. Sanja je došla drugi put. Sve je počelo kao šala – Hajde da prodamo brijač Sanje Vučić. Ko zna, možda prođe. Ona kaže “ajde, ajde, pošto je ona nenormalna isto kao i ja” – rekao je Filip za “Kurir”, dok je Sanja bila uzbuđena zbog aukcije koju su sproveli.


– Sve pare idu u humanitarne svrhe. Ko god kupi i plati to, ide sa nama na piće. Rekla sam baš bi bila fora da se da na aukciju. Srećnom kupcu ću da posvetim ceo dan. Idemo na večeru, u skakaonicu, na sladoled – rekla je Sanja.

Ova aukcija trajala je sedam dana, a srećni kupac pokupiće brijač sutra za 55.000 dinara.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU