in

DOSTA! Verica Rakočević odgovorila svima koji imaju problem s tim što nosi minić (FOTO)

Fotografija Verice Rakočević u mini suknji nastala dok šeta centrom Beograda prošla veoma zapaženo na društvenim mrežama.

Pored onih koji su bili oduševljeni Veričinim izgledom u 75. godini i udelili joj mnoštvo komplimenata za odličnu liniju, nisu izostali ni oni koji smatraju da je takvo oblačenje neprimereno njenim godinama i da ne treba da “glumi devojku i takmiči se sa devojkama”.

Tim povodom oglasila se i Verica, koja je iznela svoj stav da bi svi trebalo da se oblače onako kako se osećaju.


“Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti s mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate”, poručila je Verica za Kurir i dodala:


“Pametna glava je bitna. Nekada mi je smešno kada se dovodi u pitanje kada neko ko ima više godina mora nekako da se oblači. Niko meni ništa ne diktira, ja se oblačim kako ja želim, udala sam se za osobu koju želim. Način života, genetika, raspoloženje, to najviše utiče na lepotu. Mi svoju sreću prenosimo na druge. Imati dobre noge i lepo telo sa 70 godina jeste privilegija, ali je najmanje važno to prikazivati”.

Pročitajte još: OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ: Ovaj potez su mnogi čekali! (FOTO)


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU