in

Doli Parton izgleda NEPREPOZNATLJIVO sa svojom PRAVOM kosom (FOTO)

Čuvena 76-godišnja pevačica je pohvaljena jer je podelila snimak svoje prave kose na novoj fotografiji.

Još u februaru 2020., Doli je podelila crno-belu sliku sebe u kabini za snimanje na Instagramu.

Zapanjila je sve u klasičnom belom džemperu, iako fanovi nisu mogli da ne primete da je na fotografiji pokazala svoju prirodnu plavu kosu. Stil je mnogo pitomiji od velike i preterane plave perike koju obično nosi, dok je pevačica poznata i po odvažnoj odeći.

Uz fotografiju, Doli je napisala: „Tamo gde se dešava magija.”


Pohvale za Doli

Doli je objavila fotografiju na Instagramu pre skoro dve godine, a fotografija se nedavno ponovo pojavila jer mnogi fanovi ne mogu da veruju koliko drugačije izgleda bez perike. U odeljku za komentare, jedan obožavalac je napisao: „Volim tvoju pravu kosu, Doli!! Volim te zauvek!!”

Pročitajte još: Venčanje Bruklina Bekama iz prve ruke: Verenica Nikola “ZAZIRE” od haljine mame Viktorije (FOTO)

Drugi je dodao: „Volite svoju prirodnu kosu Doli. Lepa!” Treći se oglasio: „I ti dobro izgledaš sa ravnom kosom.”


Drugi su ostavili emodžije sa crvenim srcem, dok su brojni fanovi rekli legendarnoj pevačici da je „prelepa“.

Retka stara fotografija

U skorije vreme, Doli je podelila retku fotografiju na kojoj je bio njen suprug Karl Din. Na fotografiji, koja je objavljena na Tviteru u novembru, Doli je nosila jarko ružičasti top, žute pantalone, odgovarajući kaiš i nakit. Držala se za ruke sa svojim mužem Karlom, koji sada ima 79 godina.

Doli – čiji je rođendan 19. januara – napisala je uz fotografiju podeljenu na Tviteru: „Nađi sebi partnera koji će te podržati kao moj Karl Din!“

Fotografija je jedna od retkih slika Karla koje je javnost videla, pošto je biznismen odlučio da se drži podalje od reflektora i to mu godinama uspeva.

LJubavna priča

Doli je upoznala svog muža prvog dana u Nešvilu kada je imala samo 18, a Karl 21. Par se upoznao ispred lokalne perionice 1964.

„Zapravo smo se sreli prvog dana kada sam se preselila u Nešvil“, rekla je Doli ranije u TV emisiji Dom i porodica. „Imala sam 18 godina, 1964. Ponela sam prljavu odeću u žurbi da stignem do Nešvila. Bila sam dole u ​​perionici. Stavila sam svoju odeću u veš u ovu mašinu i bila sam nova u Nešvilu”, priseća se ona.


„Šetala sam ulicom i jedan zgodan momak je prošao i rekao mi je nešto poput ‘Hej, izgorećeš na suncu’ ili tako nešto. Rekala sam ‘Šta ti je?’ ili tako nešto.” Doli je nastavila:

„Stao je i počeli smo da razgovaramo. U to vreme sam zapravo čuvala decu i tako smo razgovarali. Rekala sam mu gde sam odsela i dodala ‘Dođi sutra pa ćemo razgovarati.’  Tako je došao nekoliko dana, sedeli smo na požarnim stubovima gde sam ja čuvala dečaka i imali smo prvi sastanak.

U međuvremenu, Karl je znao da će on i Doli provesti svoj život zajedno nakon što ju je prvi put video.

„Moja prva pomisao je bila da ću se oženiti tom devojkom“, rekao je on na Dolinoj zvaničnoj veb stranici. „Moja druga misao je bila: ’Bože, ona dobro izgleda.’ I to je bio dan kada je moj život počeo.“

Par se venčao dve godine kasnije, 30. maja 1966, u Ringoldu u Džordžiji, malo pre nego što je Doli objavila svoj prvi album.

BONUS VIDEO: