in

Dilema u vezi sa snimkom koji je obišao svet je rešena (VIDEO)

Nakon što je svet obišao snimak sa Filmskog festivala u Veneciji, a na kome se mnogima učinilo da je pevač Heri Stajls pljunuo glumca Krisa Pejna, oglasio se predstavnik glumca

Filmski festivan u Veneciji još uvek traje, a okupio je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta filma. Kako to često biva mnoge događaje obeleže i neprijatnosti, a jedna takva umalo da se dogodi i sada.

Nakon održane premijere filma “Don’t Worry Darling”, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je ubrzo obišao svet. Naime, navodno je pevač Heri Stajls pre nego što je seo na mesto pljunuo Krisa Pejna, zvezdu filam “Zvezdane staze” koji je sedeo na mestu do njega. Na snimku se ne vidi jasno, ali je sve zbunila reakcija glumca.

Pročitajte još: Kraljica LETICIJA ima kožu devojčice u 49. godini: Ključ je u ishrani i šminkanju, a ove trikove svako može primeniti

Međutim, u izjavi za Varieti, predstavnik Pejna za medije negirao je da je Stajls uradio tako nešto, nazivajući to “smešnom pričom” i rezultatom čudne onlajn iluzije koja je dovela do ovakvog mišljenja.

– Ovo je smešna priča, potpuna izmišljotina.  Rezultat je interneta koji stvara iluzije, vara i dopušta glupa nagađanja. Samo da bude jasno, Hari Stajls nije pljunuo Krisa Pajna. Između ova dva čoveka postoji samo poštovanje i svaka druga sugestija očigledan je pokušaj stvaranja drame koja jednostavno ne postoji – objasnio je predstavnik za medije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU